HR-Digitalisering

Är det dags att effektivisera och automatisera ert HR-arbete?

Vi hjälper er att navigera genom varje steg av er digitaliseringsresa och ser till att ni får den bästa lösningen för era behov, vare sig det handlar om HR-System (HRM, HRIS) eller andra HR relaterade system som t ex Rekrytering, Workforce Management eller Learning Management. Vi är med er hela vägen och ser till att ni känner er trygga och nöjda med resultatet.

Vårt erbjudande inkluderar

Behovsanalyser och kravspecifikation

Vi lyssnar på era behov och skapar en detaljerad kravspecifikation som är skräddarsydd för just er verksamhet.

Urval och upphandling

Vi tar hand om kontakten med leverantörer, hjälper er att välja det bästa alternativet och sköter hela upphandlingsprocessen för att ni ska få de bästa villkoren.

Implementation

Vi följer med er hela vägen under implementationen och fungerar som er interna resurs för allt som leverantören inte täcker.

Processer och flöden

Vi hjälper er att sätta upp och optimera era processer, flöden och strukturer i det nya systemet.

Stöd i förändringsprojektet

Vi stöttar er genom hela förändringsprojektet och ser till att ni känner er trygga hela vägen i mål.

Vi vet att varje kund är unik, och vi arbetar nära för att säkerställa att ni får en lösning som verkligen fungerar för er. Med vår kompetens och erfarenhet, ser vi till att göra er HR-digitalisering smidig, effektiv och framgångsrik.

Låt oss hjälpa er att nå era mål!

Upphandlingsprogram av HR-System

För dig som vill ha hjälp men inte har möjlighet att ta in en konsult.

I vårt digitala program får du inte bara verktygen för att genomföra en upphandling – du får också personlig coachning av experter genom hela processen. Vi guidar dig steg för steg och ser till att du känner dig trygg och säker.

Programmet erbjuder

Coachning av experter

Du får personlig hjälp och stöd av våra erfarna coacher som finns med dig varje vecka, genom varje steg av upphandlingen.

E-learning och digitala verktyg

Vi erbjuder praktiska och konkreta e-learning-moduler som hjälper dig att förstå och genomföra varje del av upphandlingsprocessen.

Mallar och resurser

Du får tillgång till användbara mallar och resurser som underlättar arbetet och gör processen smidigare.

Diskussionsforum

Delta i vårt diskussionsforum där du kan utbyta erfarenheter och få stöd från andra deltagare som befinner sig i samma situation.

Målet med programmet är att du framgångsrikt genomför ditt upphandlingsprojekt och upphandlar ett HR-system som passar din organisation. Samtidigt får du den kunskap och de färdigheter som behövs för att själv kunna driva liknande projekt i framtiden.

Med vår unika kombination av personlig coachning och digitala verktyg, gör vi HR-systemupphandling både enkelt och kostnadseffektivt.

Inget är för stort eller för litet

Vi kan lova att vad du än behöver hjälp med inom HR så har vi lösningen. Inget är för stort eller för litet, för enkelt eller för svårt. Vi fixar det.

Frågor och svar: Hur vi hjälper våra kunder med HR-Digitalisering

Ja! Vi har ett verktyg där vi samlar in uppgifter om era behov och önskemål. Med vår gedigna erfarenhet från många olika system kan vi ge dig en rekommendation på passande system.

Ja, det är ett typiskt uppdrag som vi tar oss an. Vi projektleder hela resan från upphandling till färdig implementation inklusive den viktiga delen som handlar om det förändrade beteendet hos era chefer när ni implementerar ett HR-system. Har ni redan valt ett system så hjälper vi er gärna med den faktiska implementationen.

Vi kan hjälpa er att göra en förstudie och ett business-case inför beslut i ledningsgruppen. Vi kan även hjälpa er se över er digitala HR-miljö och komma med rekommendationer på lösningar.

Självklart. Vi har ett färdigt program som innehåller både coachning och digital vägledning, som tar er hela vägen fram till färdig upphandling. Det bästa med detta upplägg är att ni lär er längs vägen och kunskapen stannar i er organisation.