Vi är FEM HR

Om oss

Vi är FEM HR!

Vi vill få saker gjorda och skapa förändring – därför startade Charlotte Vassilaros, Jessica Eripe och Hanna Bergfäldt FEM HR. Har du kontakt med oss märker du snabbt att vi älskar att lösa problem och kan HR – från det lilla till det stora. Det delar vi gärna med oss av och vi vågar säga vad du som kund behöver, men också vad du faktiskt inte behöver. 

Oavsett vilken fråga det handlar om så tar vi oss an den med engagemang och allvar.
Men för oss är det avgörande att också ha roligt tillsammans därför bjuder vi gärna på oss själva och skrattar ofta. 

FEM HR består idag av ett nätverk av HR-konsulter och HR-bolag som vi ingått partnerskap med eller samarbetar med på olika sätt. Vårt fokus är att lösa kundens behov och utifrån det sätter vi samman det team som passar bäst.

Vill du anlita, samarbeta med eller bli en del av oss?
Hör av dig!

Vi kan lova att vad du än behöver hjälp med inom HR så har vi lösningen.

Inget är för stort eller för litet

Vi kan lova att vad du än behöver hjälp med inom HR så har vi lösningen. Inget är för stort eller för litet, för enkelt eller för svårt. Vi fixar det.

Cecilia Ahrman Rasmussen

Cecilia har lång erfarenhet av olika HR- och ledarskapsroller inom både privat och offentlig sektor. Cecilia har specialiserat sig på digitaliseringsprojekt inom HR, både i svenska och globala organisationer.

Att hjälpa kunderna att effektivisera och förbättra genom att digitalisera HR-arbetet brinner hon särskilt för. Hon jobbar då gärna hands-on på plats med kund och även som rådgivare till chefer och grupper som går igenom digitaliseringar.

Charlotte Vassilaros

Charlotte som är utbildad personalvetare och systemvetare har lång och bred erfarenhet från olika branscher inom HR och har jobbat i svenska, nordiska och globala bolag. Hon har byggt upp HR i start-ups, jobbat mycket med omorganisation, uppsägningar och förändringsledning och har en stark förkärlek för pensionsfrågor. Att moderera och hålla utbildningar i arbetsrätt & arbetsmiljö ligger också Charlotte varmt om hjärtat.

Charlotte är engagerad i Sveriges HR-Förening och föreläser på PAO-programmet.

Hanna Bergfäldt

Hanna har bred erfarenhet inom HR – alltifrån att bygga upp och etablera HR i nya bolag till ledarutveckling, omorganisationer och andra arbetsrättsliga åtgärder. Hon är van att driva förändring med affären i fokus och trivs med en bred spännvidd från det strategiska arbetet, i t ex styrelseuppdrag, till det mer operativa utförandet i mindre bolag.

Hanna brukar inte nämna det själv men vi andra vet att hon en gång blivit utnämnd till årets HR-chef.

Linda Wennergren

Linda har lång och bred erfarenhet av både operativt och strategiskt HR-arbete från roller som HR BP, HR-specialist och som HR-konsult i olika utvecklingsprojekt och uppdrag för att säkerställa compliance. Hon har även erfarenhet från egna roller som linjechef med budget och personalansvar.

Linda kliver gärna in i olika utvecklingsprojekt för att tillsammans med kund driva förändring, och hon är bra på att snabbt sätta sig in i verksamheter och med varm hand styra mot mål.

Stina Lakatos

Stina har en spännande karriär med gedigna erfarenheter. Hon har drivit bolag samt byggt upp och utvecklat verksamheter inom Rekrytering och HR.

Som HR Chef i dåtidens mest omtalade IT bolag, Framtidsfabriken, ansvarade hon för att bygga upp bolagets HR organisation från grunden och i nästa led, som en effekt av IT-kraschen, avveckla och säga upp över 2000 medarbetare.

Som Rekryteringschef i uppstarten av mobilföretaget Tre, fick Stina i uppdrag att bygga upp bolagets rekryteringsverksamhet. Första året genomfördes över 500 nyrekryteringar.

Efter ett antal intensiva arbetsår inom snabbväxande bolag, valde Stina att bedriva egen verksamhet och har de senaste 10 åren arbetat i ett flertal etablerade bolag som Interim HR – och Rekryteringschef samt varit flitigt anlitad som konsult i olika HR projekt.

På FEM HR är Stina ansvarig för rekryteringsverksamheten och kan också anlitas som HR konsult.